Donatie aan Wensambulance NN

donatie wensambulance stichting kolosTijdens de Week der Besten 2017 heeft Stichting Kolos zich ingezet om met de verkoop van de verkoelende tropische sneeuwballen geld in te zamelen voor haar eigen activiteiten en Stichting Ambiance (Wensambulance Noord Nederland).

Tijdens de Truckrun op het evenemententerrein en gedurende de kindermiddag in de grote feesttent konden ouders en kinderen bij de vrolijke ijskraam van Stichting Kolos een heerlijk en uniek ijsje kopen.

Hoewel de weersomstandigheden niet altijd optimaal waren hebben onze medewerkers en vrijwilligers toch een flink aantal ijsjes verkocht waardoor we als stichting een bedrag van €60,= aan de Wensambulance Noord Nederland hebben kunnen doneren. Het bedrag is inmiddels gedoneerd!

Wij bedanken iedereen die een tropische sneeuwbal gekocht heeft, onze medewerkers en vrijwilligers en de organisatie van de Week der Besten 2017 voor alle steun, inzet en mogelijkheden! Wij verheugen ons nu al op een eventuele volgende ontmoeting met u allen!

Donatie Wensambulance